Koka durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
reģipša darbi, ģipškartona darbi, grīdas seguma ieklāšana, grīdas segumi, flīzēšana, kokas grīdas, koka , konstrukciju izgatavošana, Ģipškartons, Ģipškartona apdare, Sienas, Starpsienas, Grīdas, Griesti, Logi un durvis

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
montāža, restaurācijas darbi, visa veida celtniecības darbi, celtniecība no pamatiem līdz atslēgai, koka , mājas siltināšana, koka mājas siltināšana no ārpuses, mājas būvniecība, koka māju būvniecība, privātmāju

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Atspulgs logiem, SIA

Rīgas 185, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Žalūzijas - vertikālas, horizontālas, rullo, koka , bruņu rullveida, romiešu, pilsētas, dienas - nakts

Attēls R, SIA

Mašīnu 11, Rīga, LV-1063
, blīvējumi, cokoli, metāla ruļļu durvis , stikla ruļļu durvis , grozu un plauktu sistēmas garderobēm,, tvertnes, izlietnes, rozetes, furnitūra biroja mēbelēm, starpsienu un sienu sistēmas, margas, dekoratīvās koka

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

Balerīna, SIA

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: PVC logi, durvis Valmiera. Koka logi, durvis. Alumīnija logi, durvis. Metāla durvis. Garāžu vārti. Valka, Smiltene, Cēsis, Limbaži.

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Baltic Floors, SIA

Latgales 250, Rīga LV-1063
parkets, parketa kopšanas līdzekļi, celtniecības,grīdlīstes, līstes, kokmateriāli, grīdas ieklāšana, Koka , ieklāšanas darbi, profili, eļļas, līmes,eksotiskās koksnes, ozols, osis, ķirsis, kļava, ozola dēļi, Koka

Baltkrievijas virtuves, salons

Piņķi, Jūrmalas 3b, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Masīvkoka virtuves, masīvkoka iekšdurvis, masīvkoka starpistabu durvis , masīvkoka durvis no oša koka ,, durvis no oša koka , masīvkoka durvis uz pasūtījuma, klasiskās, modernās virtuves.

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

Balza, SIA

"Priedes" , Pelču pagasts, Kuldīgas nov. LV-3322
galdniecības darbi, galdnieku pakalpojumi, galdnieku darbi, mēbeļu ražošana, izgatavošana, mēbeles, kāpnes, durvis

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Baulain, durvis, logi, vārti

Atbrīvošanas aleja 142, Rēzekne, LV-4601
Koka durvis . Balkonu iestiklošana. Dzelzs durvis . Skrošu strūkla. Kalumi. Piekļuves sistēmas., Durvis ar vitrāžu, formas rakstu, MDF apdari, lamināta pārklājumu, koka virsmas imitāciju.

Biolika, SIA

Čiekurkalna 7.šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums „Loguremonts24” darbojas kopš 2005. gada. Pa šo laiku uzņēmuma darbinieki ir ieguvuši lielu pieredzi logu sistēmu uzstādīšanā un piedāvā logu izgatavošanu īsā laika periodā, kā arī jebkuras sarežģītības logu remontu. Mūsu uzņēmuma speciālisti orientējas visās logu konstrukcijās, kas ļauj viņiem bez problēmām atrast bojājumu un novērst to īsā laikā. Jūs varat būt pilnīgi droši, ka mūsu speciālisti uzstādīs pareizo „diagnozi”. Godīga attieksme pret klientu ir mūsu uzņēmuma princips.

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Koka durvju izgatavošanā parasti tiek izmantoti vietējās izcelsmes kokmateriāli - priede, ozols, bērzs, osis. Jaunās tehnoloģijas ļauj izgatavot arī kombinētās koka durvis ar siltumizolējošu paneļu pildījumu. Durvju apdarei var tikt izmantots cēlkoka finierējums, kas pieejams plašā toņu gammā. Veramās un bīdāmās koka durvis iespējams papildināt ar dažādiem stiklojuma elementiem, bet silikona blīvējošas sistēmas nodrošina labu koka durvju piedurlīstes noblīvēšanu - hermētiskumu un klusu to aizvēršanu.