Koka durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Mazbebriņš, SIA

"Mazroņi" , Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Mēbeļu ražošana, koka , nestandarta koka durvis , mēbeles, skapji, galdi, soli, karietes, restaurācija,

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Koka stabi. Akmens. Mūra. Betona., Durvis , režģi, režģu, posmi, alumīnija logi.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Skapju bīdāmās durvis , bīdāmās sistēmas. HPL NAI Kompozīt Materiāls., Koka konstrukciju stiklotās starpsienas. Durvju starpsienas.

Meža bites, SIA

"Ozoli", Variņu pagasts, Smiltenes nov., LV-4726
izstrādājumu ražošana, viegli skrūvējami koka plaukti, zāģbaļķu iepirkšana, cirsmu iepirkšana Vidzemē, , mēbeļu izgatavošana, koka durvis , koka kāpnes, galdniecības pakalpojumi, mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mija AR, SIA

Mirdzas Ķempes 8-29, Liepāja LV-3407
durvis , metāla durvis , koka logi, automātiskās durvis , PVC plastikāta, koka durvis , durvju montāža,, , metāla durvis cenas, koka durvis cenas, koka logi un durvis , durvis un logi, žalūziju durvis , pvc durvis

Moderum, SIA

Strēlnieku 45b, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Koka galdi pēc pasūtījuma, koka galdu ražošana, Mēbeles kafejnīcām, bāriem, restorāniem, koka , Latvijā, ražotas mēbeles, roku darbs, trepes, dizaina izstrādājumi, durvis , koka , āra durvis , iekšdurvis, mēbeles

Modul M, SIA

"Moduļi" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Koka , alumīnija, PVC logi, durvis , silti logi, garāžas vārti, paceļami garāžu vārti, metāla jumtu segums

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Ārdurvis koka ., Logi durvis Rīga, Salaspils, Ķekava, Mārupe, Ādaži, Olaine, Saulkrasti, Sigulda, Mārupe.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17B, Jelgava LV-3001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jelgava. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jēkabpils, Aizkraukle, Preiļi, Līvāni.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Kuldīga. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Madona, Gulbene. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Ogre, Ikšķile, Ķegums, Lielvārde.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Saldus, Brocēni, Skrunda.

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Talsi, Sabile. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Tukums, Kandava, Jūrmala.

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

Jāņa Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Valmiera, Limbaži, Cēsis, Valka, Smiltene. PVC logu remonts.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
risinājumi, automātikas sistēmas, elektropievadu sistēmas, automātika aizkariem, automātika žalūzijām, koka , kasešu žalūzijas, Rullo žalūzijas plastmasas logiem, žalūzijas rullo, žalūzijas logiem, horizontālās koka

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,
Koka durvju izgatavošanā parasti tiek izmantoti vietējās izcelsmes kokmateriāli - priede, ozols, bērzs, osis. Jaunās tehnoloģijas ļauj izgatavot arī kombinētās koka durvis ar siltumizolējošu paneļu pildījumu. Durvju apdarei var tikt izmantots cēlkoka finierējums, kas pieejams plašā toņu gammā. Veramās un bīdāmās koka durvis iespējams papildināt ar dažādiem stiklojuma elementiem, bet silikona blīvējošas sistēmas nodrošina labu koka durvju piedurlīstes noblīvēšanu - hermētiskumu un klusu to aizvēršanu.