Koka durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Lord Deko, SIA

"Lielās mehāniskās darbnīcas", Vaski, Irlavas pagasts, Tukuma nov. LV-3137
Mēbeles, durvis , kāpnes, dizaina priekšmeti, dizaina mēbeles, krēsli, galdi, mēbeļu projektēšana, izgatavošana, pēc individuāla pasūtījuma, ārdurvis, iekšdurvis no koka , dažāda veida un dizaina mēbeles.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

Klāva Ukstiņa 25-2, Liepāja LV-3411
Koka paku, pakešu mājas, māju būvniecība, ražošana, grīdu pamatu, pamata, betonēšana, betonēšanas darbi

Lētis, veikals

A.Dombrovska 67, Rīga LV-1015
guļamistabu mēbeles, viesnīcu mēbeles, kabinetu mēbeles, bērnu mēbeles, virtuves mēbeles, mēbeles, koka , DURVIS MĀJĀM UN BIZNESAM, BĒRNU ŠŪPOLES, ROTAĻU LAUKUMU APRĪKOJUMS, Dizaina mēbeles, Ozola galdi, Dizaina

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Līvas grupa, SIA

"Alejas", Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
logi, koka , PVC, logi, durvis , ārdurvis, būvkonstrukcijas, ražošana, konsultācijas, uzstādīšana Latvijā, , durvis cenas, plastmasas durvis , koka durvis cena, lētas durvis , logi durvis , masīvkoka durvis , koka

M un V, SIA

Jelgavas 1B, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
, koka durvis , ārdurvis, iekšdurvis, finierētas durvis , masīvkoka durvis , laminētas durvis , lamināta, durvis , metāla durvis , saunas durvis , pārvietojamās mājiņas, moduļveida mājiņas, moduļu mājiņas, ķerras

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Priekšnama mēbeles, priekšnami, pakaramie, iebūvētie skapji, bīdāmās durvis ., , ekskluzīvi matrači, skapji, drēbju skapji, naktsskapīši, metāla naktsskapīši, spoguļgaldi, galdi, koka

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
, pirts telpa, Koka mājiņa ar pirti āra kubli, koka kubli, hot tub, baļļa, karstais kubls, kubla, stiklašķiedras, pirts, āra koka pirts, sauna, pirtiņa, barrel sauna, taisnstūra mucveida pirts, sauna buss, koka sauna

MERSONA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
Sendvičpaneļi, sendvičpaneļi cena, sendvičpaneļi cenas, jumta sendvičpaneļi, poliuretāna sendvičpaneļi, koka

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

MIG Baltic, SIA

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Elektroinstrumentu, darbarīku vairumtirdzniecība, Abraboro, BAHCO, Centroinstrument, Centropen, Comensal, CX80, Daga, Delog, EGA, FISKARS, FlexOvit, FLO, Hardy, Klingspor, Kreator, Leman, Luga Abrasiv, Lyra, Maan, Makita, Norma, Penosil, Powerplus, Smart, Sola, VOREL, Witte, YATO, abrazīvi, aizbīdņi, aizsardzība pret kaitēkļiem,
1

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi
  • 1 Durvis, logi

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi", Lestenes pagasts, Tukuma nov. LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Marika, salons

Vasarnīcu 9, Ventspils LV-3601
, koka durvis , bīdāmās durvis , mīkstie grīdas segumi, tepiķis, parkets, bīdāmās sistēmas, iebūvējamās, sistēmas, garderobes, skapji, bīdāmās durvis , starpsienu durvis , salokāmas durvis , veramas durvis , koka

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA MARKUSS SOLID ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kas pārdod mēbeļu furnitūru un piederumus. Mūsu produktu klāstā ir mēbeļu furnitūra, mēbeļu un biroja krēslu ritentiņi, skrūves, viras, koka tapas, koka un plastikāta dekoratīvie skrūvju vāciņi, pašlīmējošie filca un gumijas paliktņi mēbelēm, skaņas slāpētāji, atdures  un amortizatori no polimēriem.

Piedāvājam TENTE GmbH (Vācija) mēbeļu un industriālos riteņus plašam pielietojumam.

Mastech, IK

Dārzaugļu 1b, Rīga LV-1012
Dzelzs durvis . Metāla ārdurvis. Gatavas metāla durvis ar MDF apdari. Tehniskās durvis ., Koka , ozola, finierētas, laminētas, baltkrievu, Baltkrievija, PL durvis , ukraiņu, krievu durvis .
Koka durvju izgatavošanā parasti tiek izmantoti vietējās izcelsmes kokmateriāli - priede, ozols, bērzs, osis. Jaunās tehnoloģijas ļauj izgatavot arī kombinētās koka durvis ar siltumizolējošu paneļu pildījumu. Durvju apdarei var tikt izmantots cēlkoka finierējums, kas pieejams plašā toņu gammā. Veramās un bīdāmās koka durvis iespējams papildināt ar dažādiem stiklojuma elementiem, bet silikona blīvējošas sistēmas nodrošina labu koka durvju piedurlīstes noblīvēšanu - hermētiskumu un klusu to aizvēršanu.